Hvordan fungerer Aura Air?

 • Oppnår kraftfulle og betydningsfulle resultat
  1. Aerosoldråper forårsakes av nysing, hoste, sang eller til og med snakk, og kan flyte i luften i over 30 minutter.
   Kan også medføre det skadelige COVID-19, koronaviruset. I motsetning til store eller tunge flyttbare systemer, blir Aura Air enheten plassert veldig nær deg, for å suge bort disse luftbårne virusene på få sekunder med ekstremt høy effekt – opptil 350m3 per time.

   Det kraftigste gulvstående filteret i hjørnet av rommet forhindrer ikke at du inhalerer disse potensielt dødelige, lokale aerosoldråpene. Faktisk vil de kastes opp luften i rommet og potensielt øke sjansen for infeksjon.

   «Sakene om dette som har kommet ut i forskjellige land har, med bevis for første gang, manifestert at luftbåren overføring spiller en dyp rolle i kontrahering av mottakelige verter.»
Gulvstående enheter kan faktisk kaste luften opp

 1. Et unikt trippel-angrep på viruset
  Forrige generasjons filtersystemer bruker bare ultrafiolett lys (UV-C) for å ødelegge virus. Noen produkter inkluderer også en ionisator, men sjekk ozonnivåene som produseres av de billigere merkene – høye nivåer av ozon større enn 50 ppm kan skade lungene. Vær også oppmerksom på enheter som bare bruker et HEPA-filter – ja, de kan samle viruset inne i filteret, men ikke ødelegge dem. De kan ligge i filteret i flere timer eller til og med dager, og selvfølgelig trenger de grundig vedlikehold som et resultat.

  Aura Air bruker to patenterte teknologier utover tradisjonelt UV-C-lys, som alle er klinisk testet i juli 2020, på et av de 10 beste kliniske sykehusene i verden, med spektakulære resultater. Se nedenfor for mer informasjon. For ordens skyld bruker Aura Air et medisinsk H13-filter. Noe av det mest FANTASTISKE med Aura Air enheten er hvor bra den bekjemper det dagsaktuelle COVID-19 viruset (koronaviruset). Det er klinisk bevist at Aura Air-enheten fjerner og bekjemper 99,9% av COVID-19 viruset (koronaviruset). Det er den første og eneste enheten som bekjemper COVID 19 viruset (koronaviruset) i verden!
Første kliniske testresultater noensinne – juli 2020
 1. Kunnskap = «POWER»
  Ja, du har kanskje det beste COVID-19 filter- og desinfeksjonssystemet i verden, men vet du hvor godt det fungerer, eller om det har en feil og ikke utfører 100% av dets evner?

  Aura Air har syv sensorer med høy presisjon innebygd i enheten for å overvåke CO, CO2, Pm2.5, Pm10, VOC, temperatur og fuktighet – hvert 10. sekund. Disse kan vises når som helst ved hjelp av Aura Air-appen – spesielt utviklet for smarttelefoner og nettbrett. Vi stopper ikke der, Appen bruker det angitte postnummeret ditt for å få tilgang til tredjeparts Climacell API for også å vise den lokale utendørs luftkvaliteten som dekker CO, Pm, Pm2.5, NO2, O3 og SO2 nivåer. Appen oppsummerer også disse innendørs- og utendørsavlesningene ved hjelp av bransjens anerkjente AQI-rangering (Air Quality Index).
 1. Det smarte filteret
  Aura Air bruker patentert AI-læring for å optimalisere kontrollen av luftkvalitet. Det er virkelig «smart»
  For eksempel å oppdage forhold der COVID-19-viruset er kjent for å være på sitt farligste – ved fuktigheter over 80% – eller bare oppdage høyere nivåer av gasser eller forurensende stoffer i et rom. Aura Air oppdateres jevnlig for å forbedre beslutningstakingen. Dens beslutningstaking er innebygd i enheten og fungerer uavhengig av om den er koblet til WiFi eller ikke. I tillegg lar appen deg når som helst manuelt sette enheten inn i ulike moduser .

  Aura Air, til tross for sin raffinement i AI, er veldig enkelt å lære, ved hjelp av en tretrinnsprosess, og tar bare noen få klikk for å legge inn nødvendig informasjon i appen. Dette gjør at Aura Air kan være enda mer overvåkende når det gjelder spesifikke medisinske forhold hos ansatte eller kjære. Aura Air blir så sterkt sensibilisert for disse personlige forholdene og vil bytte til full beskyttelsesmodus når det anses relevant. For eksempel, hvis det er et høyt nivå av forurensning utenfor og din kjære lider av astma, vil systemet automatisk øke viftehastigheten for å forhindre forverring av luftkvaliteten i rommet.
Luftkvalitet optimalisert rundt dine personlige forhold
 1. Aura Air er virkelig skalerbart
  Aura Air ble designet fra begynnelsen til å være svært skalerbar, for å håndtere tusenvis av enheter og gi rett luftkvalitets-informasjon til ikke bare husholdninger, men store private og offentlige virksomheter over hele verden, med mål om ikke bare å forbedre luftkvaliteten, men også å koble seg til andre ventilasjonssystemer for intelligent å levere tryggere og renere luft.

  Aura Air har en forretningsversjon av appen kalt «Dashboard» som gir detaljert overvåking av et stort antall enheter i sanntid. I motsetning til appen tillater det også store mengder historiske data som kan registreres av juridiske eller analysemessige årsaker. «Hendelser» kan settes opp for å utføre komplekse prosedyrer med andre systemer via API-en, eller på det enkleste nivået, sende en advarsel til nøkkelpersonell om at terskelen er overskredet.
Dashbordet for overvåking og kontroll på flere nettsteder